Webdesign

“Een goede website is nooit af”

Een website maken begint niet bij het kiezen van techniek of vorm, maar met een idee. Je stelt je inhoud en functionaliteit samen en kiest daarna de vorm die het beste past. Als je al een idee hebt, kun je het beste zo snel mogelijk online gaan. Daarna kan de website groeien en beter worden.

Een basis-website is snel in eigen beheer opgezet, maar als het technisch en inhoudelijk wat ‘zwaarder’ wordt werk ik samen met ervaren professionals zoals programmeurs, SEO-specialisten en (web)tekstschrijvers.

Content management systeem

In de meeste gevallen is een CMS (content management systeem ) erg handig om zelf – zonder tussenkomst van derden – je website te onderhouden. Ik heb goede ervaringen met de open source systemen WordPress en Bolt en met maatwerk-oplossingen.

Alle hieronder genoemde websites zijn responsive ontworpen zodat ze zich aanpassen aan het scherm van een tablet of mobiele telefoon.

Pensioenvoorlichters – corporate website

Op maat ontworpen volgens huisstijl, op basis van WordPress CMS
Technische ontwikkeling door Tim Wolf

Melching – corporatie website en portal


Op maat ontworpen volgens huisstijl, op basis van WordPress CMS
Technische ontwikkeling door Bart Ligthart

MRW accountants & adviseurs – corporate website en klantenportaal

Op maat ontworpen volgens huisstijl, op basis van WordPress CMS
Technische ontwikkeling door Bart Ligthart

Fawaka.nu – portal voor maatschappelijke stage


Op maat ontworpen volgens huisstijl, op basis van maatwerk CMS
Technische ontwikkeling door Johan Velthuis / JV Multimedia

Tell-it

Op maat ontworpen volgens huisstijl, zowel layout als artwork.
Technische ontwikkeling door Bart Ligthart

Stichting Oud Sneek

Op maat ontworpen volgens huisstijl, zowel layout als het artwork. Op maat ontwikkelde module waarin de projecten grafisch op een kaart in beeld worden gebracht.  Wordpress CMS, technische ontwikkeling door Bart Ligthart, Grafische uitwerking door Stefan Oost

Kerst Koopman Design – corporate / portfolio website

webdesign

Op maat ontworpen volgens huisstijl, voorzien van een uitgebreide portfolio module. Op basis van WordPress CMS, technische ontwikkeling door Bart Ligthart Webteksten door Saskia Roosendaal

inQuisitive – corporate website

Website in één dag’ op basis van aangepast WordPress theme. Technische ontwikkeling door Bart Ligthart, webteksten en projectleiding door Judith Otto / Buro Kwiek

Stansfield-Hooykaas – portfolio website

Deze website draait al sinds 2003 en alleen daarom al de moeite waard om hier te noemen. Gebouwd als ‘platte’ html met Dreamweaver. En still going strong.